Hur lägger jag till egna DNS poster?

För att lägga till eller ändra egna DNS poster (DNS records) logga in på kontrollpanelen
http://control.isvgate.com  , väljer webbhotells paket och klicka på sedan på "domains".
Där klickar ni på den domänen som ni vill lägga till eller ändra DNS poster för.
Klicka på "DNS zone editor" sedan på "add record".
Välj sedan vilken DNS post som ni skall lägga till tex A-record
Vill ni lägga till en DNS post som är subbzone.mydomain.se skall ni ändast skriva subbzone i record name. Skriva sedan i ip-adressen och klicka på "save".
Obs! skriver ni subzone.mydomain.se i record name kommer DNS posten att vara
subzone.mydomain.se.mydomain.se