Egna felmeddelanden (error codes, status codes)

För att skapa egna felmeddelanden (error codes, status codes) tex 404 loggar ni in på kontrollpanelen https://control.isvgate.com  och för musen över ”WEB” och klickar sedan på ”Web Sites”

Klicka därefter på websiten som ni vill lägga till egna felmeddelanden (error codes, status codes)

Klicka på fliken ”Custom Errors” , ”Add Custom Error”, fyll i vilket felmedelanden det avser (ni finner en komplett lista på http://support.microsoft.com/kb/943891 ) samt om det skall peka till en fil eller en sida och avsluta med att klicka på ”update”