Hur skapar jag ett Hosted Exchange konto?

Skapa e-post konto

För att skapa ett Hosted Exchange konto loggar ni in på https://control.isvgate.com och klickar därefter på ”Hosted Organisation”

Create Hosted Exchange acount

Klicka sedan på erat organisations namn i mitten.

För att skapa en ny användare klickar ni på mailboxes till vänster.

Klicka på ”create new mailbox”

I denna ruta anger ni följande

”Display Name” visnings namn. Det namnet som visas när personen sänder e‐post

”E‐mail adress” användarens e‐post adress

”Password ” användarens lösenord

”Choose mailbox type” om det ska vara en vanlig e‐post låda skall ni välja ”user mailbox” om det tex

ska vara ett konferens rum som användarna skall kunna boka skall ni välja ”Room Mailbox” om det

skall vara en utrustning tex en projektor skall ni välja ”Equipment mailbox”

”Send setup instruktions” här väljer ni om det skall skickas installations anvisningar med lösenord för Outlook till användaren.

Klicka på ”create Mailbox”

Vidarebefordring av nuvarande e-post

Om ni vill komma igång med tjänsten på en gång eller om ni inte vill att mailen skall komma till den gamla leverantören under flytten så följer ni denna del.

Efter att ni har klickat på ”Create mailbox” kommer ni till en ny sida där ni kan skall klicka på fliken

”e‐mail adresses .

Där skall ni skapa ett alias för användaren under subb domänen som ni tilldelas

från oss. Skriv in användarens e‐post adress, lämpligtvis användarens riktiga e‐post adress, klicka

sedan på rullgardinen och välj domänen ” demo.isvorg.com” och klicka på ”add e‐email

adress”.

Skriv in användarens e‐post adress, lämpligtvis användarens riktiga e‐post adress, klicka

sedan på rullgardinen och välj domänen ”ertorgnamn.msexchange.se” och klicka på ”add e‐email

adress”

När ni skapat användaren samt aliaset skall ni vidarebefordra er befintliga e‐post till isvorg.ncom adressen som ni precis har skapat.